INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Holmen uke 3 - hverdag

Dato: 21.01.2022

Holmen uke 3 - hverdag

Gyldig til dato: 21.01.2022
Adresse
Holmen Svømmehall
1394, NESBRU
Vis i kart

Beskrivelse

Her bestiller du ankomsttid i svømmehallen. Du kan bade så lenge svømmehallen er åpen for publikum, uavhengig av når du kommer.

Vi ønsker fortsatt at gjester skal kjøpe sine billetter på nett. Dette gjør vi for at gjester skal slippe å stå unødvendig lenge i kø og for at du som gjest skal være garantert plass i svømmehallene. De som opplever det som vanskelig å kjøpe sine billetter på nett vil allikevel få anledning til å kjøpe i vår resepsjon, men man kan risikere at her er fullt eller at du må vente i kø for å slippe inn i svømmehallene.

Når billetten(e) dine er kjøpt og betalt for får du en link til QR-kode både på sms og på e-post. Koden viser du til resepsjonist ved ankomst, du får da ett armbånd som du bruker til inngangsbillett og låsing av skap.

Gjester som har billett fra før, feks klippekort, periodebillett eller AiA-billett trenger ikke booke noe på forhånd, da er det bare å møte opp.


NB! Bassenget du ønsker å besøke kan være stengt på grunn av annen aktivitet, derfor er det lurt å ta en titt på timeplanen under for å sjekke om det er plass i ønsket basseng til tidpunktet du kjøper billett:

Timeplan 25-metersbasseng: uke 2-7

Timeplan varmtvannsbassenget: uke 2-7


OBS! Skal du eller ditt barn på kurs? Da trenger du ikke kjøpe billett på forhånd, klippekort til kurs kan du kjøpe i resepsjonen.

Ledsagerbevis: Gjester som ønsker å svømme/bade med en ledsager kjøper også billetten sin på nett. Når man henter ut billetten din i svømmehallen vil man få en ekstra billett ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Barn under 3 år: Frem til barn fyller 3 år går de gratis i svømmehallen, du trenger ikke kjøpe billett til de.

Student billett: Gyldig skolebevis/studentbevis må fremvises ved henting av billett i resepsjon.

Ufør billett: Henvisning fra lege eller uførebevis må fremvises ved henting av billett i resepsjon.

Før kl. 12 billett: Kun gyldig ved ankomst før kl. 12.00. Kommer du etter kl. 12.00 må du betale mellomlegget i resepsjonen.

12 års aldersgrense for å bade alene. Barn som ikke er fylt 12 år/personer som ikke kan svømme må ha følge av en svømmedyktig voksen (over 18 år) med seg i vannet til en hver tid.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå
dager
 • Monday, 17. January 2022 - Friday, 21. January 2022
ganger
 • 06:00 — 08:00
Adresse
 • Holmen Svømmehall

  1394, NESBRU
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.