INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Risenga uke 3 - hverdag

Dato: 21.01.2022

Risenga uke 3 - hverdag

Gyldig til dato: 21.01.2022
Adresse
Risenga svømmehall
1372, ASKER
Vis i kart

Beskrivelse

Her bestiller du bestille billett på forhånd til svømmehallen.

Vi ønsker fortsatt at gjester skal kjøpe sine billetter på nett. Dette gjør vi for at gjester skal slippe å stå unødvendig lenge i kø og for at du som gjest skal være garantert plass i svømmehallene. De som opplever det som vanskelig å kjøpe sine billetter på nett vil allikevel få anledning til å kjøpe i vår resepsjon, men man kan risikere at her er fullt eller at du må vente i kø for å slippe inn i svømmehallene.

Når billetten(e) dine er kjøpt og betalt for får du en link til QR-kode både på sms og på e-post. Koden viser du til resepsjonist ved ankomst, du får da ett armbånd som du bruker til inngangsbillett.

Gjester som har billett fra før, feks klippekort, periodebillett eller AiA-billett trenger ikke booke noe på forhånd, da er det bare å møte opp.


Se timeplan nedenfor slik at du er sikker på at bassenget er ledig til den tiden du ønsker å komme

Timeplan 25-metersbasseng

Timeplan varmtvannsbasseng


OBS! Det er kun tillatt å parkere med gyldig p-bevis utstedt av Asker kommune på hele Risenga, med unntak av HC-plasser. All øvrig parkering henvises til parkeringsplassen i Lensmannslia, derfra er det skiltet gangvei ned til idrettsparken.

Ledsagerbevis: Gjester som ønsker å svømme/bade med en ledsager kjøper også billetten sin på nett. Når man henter ut billetten din i svømmehallen vil man få en ekstra billett ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Barn under 3 år: Frem til barn fyller 3 år går de gratis i svømmehallen, du trenger ikke kjøpe billett til de.

Student billett: Gyldig skolebevis/studentbevis må fremvises ved henting av billett i resepsjon.

Ufør billett: Henvisning fra lege eller uførebevis må fremvises ved henting av billett i resepsjon.

Før kl. 12 billett: Kun gyldig ved ankomst før kl. 12.00. Kommer du etter kl. 12.00 må du betale mellomlegget i resepsjonen.

Siste time billett: Kun gyldig ved ankomst siste halvtime av tidsbolk på kveldstid, f.eks. mellom 19.30 og 20.00 på mandag.

12 års aldersgrense for å bade alene. Barn som ikke er fylt 12 år/personer som ikke kan svømme må ha følge av en svømmedyktig voksen (over 18 år) med seg i vannet til en hver tid.

Bestill billetter

*Maks 10 billett(er) per handel
Salget er avsluttet nå
dager
 • Monday, 17. January 2022 - Friday, 21. January 2022
ganger
 • 09:00 — 15:00
Adresse
 • Risenga svømmehall

  1372, ASKER
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.