INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Risenga uke 2 - helg

Dato: 16.01.2022

Risenga uke 2 - helg

Gyldig til dato: 16.01.2022
Adresse
Risenga svømmehall
1372, ASKER
Vis i kart

Beskrivelse

Her bestiller du ankomsttid i svømmehallen. Du kan bade helt frem til kl. 17.45, uavhengig av når du kommer.


Vi ønsker fortsatt at gjester skal kjøpe sine billetter på nett. Dette gjør vi for at gjester skal slippe å stå unødvendig lenge i kø og for at du som gjest skal være garantert plass i svømmehallene. De som opplever det som vanskelig å kjøpe sine billetter på nett vil allikevel få anledning til å kjøpe i vår resepsjon, men man kan risikere at her er fullt eller at du må vente i kø for å slippe inn i svømmehallene. Tidsbolk du kjøper billett til er for ankomst-tid, du kan svømme frem til 17:45, uavhengig av når du kommer.

Når billetten(e) dine er kjøpt og betalt for får du en link til QR-kode både på sms og på e-post. Koden viser du til resepsjonist ved ankomst, du får da ett armbånd som du bruker til inngangsbillett.

Gjester som har billett fra før, feks klippekort, periodebillett eller AiA-billett (feks. 2. klassing) trenger ikke booke noe på forhånd, da er det bare å møte opp.

OBS! Det er kun tillatt å parkere med gyldig p-bevis utstedt av Asker kommune på hele Risenga, med unntak av HC-plasser. All øvrig parkering henvises til parkeringsplassen i Lensmannslia, derfra er det skiltet gangvei ned til idrettsparken.


Ledsagerbevis: Gjester som ønsker å svømme/bade med en ledsager kjøper også billetten sin på nett. Når man henter ut billetten din i svømmehallen vil man få en ekstra billett ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Barn under 3 år: Frem til barn fyller 3 år går de gratis i svømmehallen, du trenger ikke kjøpe billett til de.

Student billett: Gyldig skolebevis/studentbevis må fremvises ved henting av billett i resepsjon.

Ufør billett: Henvisning fra lege eller uførebevis må fremvises ved henting av billett i resepsjon.

12 års aldersgrense for å bade alene. Barn som ikke er fylt 12 år/personer som ikke kan svømme må ha følge av en svømmedyktig voksen (over 18 år) med seg i vannet til en hver tid.

Bestill billetter

*Maks 8 billett(er) per handel
Salget er avsluttet nå
dager
 • Saturday, 15. January 2022 - Sunday, 16. January 2022
ganger
 • 09:00 — 10:00
Adresse
 • Risenga svømmehall

  1372, ASKER
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.